Demet TOZLU - Okul Müdürü

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde, lise öğrenimini ise Aydın Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden 2005 yılında mezun oldu. “Öğretmenlerin Görüşlerine Göre Kadın Okul Yöneticilerinin Liderlik Stilleri ve Öğretmenlerin Güç Mesafesi Arasındaki İlişki” tez konusu ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansını 2022 yılında tamamladı. Ayrıca uluslararası bir dergide “ Okul Yöneticilerinin Çatışma Yönetimi Tarzının Öğretmenlerin İş Tatmini Üzerindeki Etkisi” başlıklı makalesi yayımlandı.

Mesleğe 2006 yılında Dazkırı Yüreğil Koralkim İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak başlayan Demet TOZLU,2014-2017 yıllarında Yüreğil Koralkim Ortaokulunda okul müdürlüğü yaptı. 2017 yılında Ula Atatürk Ortaokuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı.13.08.2018 tarihinden beri Ula Atatürk Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.